Let op! Wij leveren uitsluitend aan bedrijven. Consumenten kunnen online bij ons kopen mits de consument accoord gaat met onze algemene voorwaarden die gericht zijn op zakelijke klanten.

Voorwaarden retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 7 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. (de originele schoenendoos is geen verzendoos)
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Cohen bedrijfskleding houdt zich het recht voor om de verzend- en administratiekosten van € 7,95 incl. BTW in mindering te brengen op het totaalbedrag ongeacht of de bestelling wel of niet franco is verzonden. Kosten voor Achteraf betalen (achteraf betalen via BILLINK) worden niet gecrediteerd. Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst van hetzelfde artikel in de juiste maat / kleur komen de verzend- en administratiekosten te vervallen. Dit bedrag (€ 7,95 incl. BTW) wordt binnen 7 werkdagen terug gestort op uw rekening na ontvangst van een nieuwe bestelling.

Spelregels bij het retourneren:

 • Binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling uw retour aanmelden
 • Binnen 7 dagen na ontvangst van ons retourformulier de producten / het product retourneren.
 • Zorg voor voldoende frankering van het pakket. Onvoldoende of niet gefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.
 • Producten zijn ongebruikt en voorzien van aangehechte kaartjes
 • Producten zijn netjes verpakt in originele verpakking
 • Het product / de producten wordt / worden in een omdoos of een verzendzak aan ons verzonden
 • Toevoeging op bovenstaand laatste punt: de betreffende originele schoenendoos is geen omdoos. Geloof ons dat we de originele schoenendozen vol geplakt met tape regelmatig terug krijgen. Dit product is dan niet meer of nauwelijks verkoopbaar. In dit geval trekken wij € 15,- excl. BTW / € 18,15 incl. BTW af van het te retourneren bedrag).
 • Retourneren is voor eigen rekening klant.
 • Wij houden € 7,95 verzend- en handelingskosten in van het te crediteren bedrag wanneer de bestelling door ons franco is verzonden.
 • Verzendkosten die u heeft betaald (bij orders onder de € 95,- ex BTW) worden niet gecrediteerd.

BLAKLADER artikelen retourneren:

Per product van het merk Blaklader wat retour komt crediteren wij € 2,95 ex BTW minder van het totaal te crediteren bedrag.

Hoe moet ik mijn retour aanmelden?

 •  Mét account:

Om uw retour aan te melden logt u rechts boven in met uw accountgegevens. Vervolgens gaat u in het linker menu naar "mijn bestellingen". Bekijk vervolgens de betreffende bestelling en meld deze aan voor retour. U ontvangt dan van ons een bevestiging dat u uw bestelling al dan niet kunt retourneren. (binnen 5 dagen aanmelden)

 •  Zonder account:

Heeft u geen account aangemaakt en wilt u uw bestelling retourneren? mail (niet bellen svp) ons dan uw retouraanvraag. U ontvangt dan via de e-mail ons retourformulier welke u geheel ingevuld aan uw pakketje dient te voegen. Zonder bijgevoegd en ingevuld retourformulier nemen wij uw retour niet in behandeling.

RETOUR ADRES:

Cohen bedrijfskleding

Einsteinstraat 67

1446 VE  Purmerend