Voorwaarden retourneren voor consumenten:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Cohen bedrijfskleding vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Cohen bedrijfskleding in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Cohen bedrijfskleding gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Cohen bedrijfskleding de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. 

Hoe moet in mijn retour aanmelden?

  •  Mét account:

Om uw retour aan te melden logt u rechts boven in met uw accountgegevens. Volg vervolgens de stappen van uw keuze. U ontvangt dan van ons een bevestiging dat u uw bestelling al dan niet kunt retourneren, (binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de retour aanmelden) met een bijgesloten retourformulier. Zonder bijgevoegd en ingevuld retourformulier aan het pakketje nemen wij uw retour niet in behandeling.

  •  Zonder account:

Heeft u geen account aangemaakt en wilt u uw bestelling retourneren? mail (niet bellen svp) ons dan uw retouraanvraag. U ontvangt dan via de e-mail ons retourformulier welke u geheel ingevuld aan uw pakketje dient te voegen. Zonder bijgevoegd en ingevuld retourformulier nemen wij uw retour niet in behandeling.

Houdt u bij het retourneren rekening met het volgende:

  • De producten in de originele verpakking retour te zenden.
  • Reeds geopende/aangebroken dispensers van o.a. handschoenen of oordoppen kunnen niet geretourneerd worden.
  • Gebruikte oordoppen, helmen, petten, stofmasker en volgelaatsmaskers kunnen i.v.m. de hygiëne niet worden geretourneerd.
  • Bedrukte kleding of helmen kunnen niet worden geretourneerd.
  • Ondergoed alsmede Thermo ondergoed kunnen niet worden gertourneerd.
  • Het product wordt retour gezonden in een omdoos (de originele schoenendoos is geen omdoos) of in een verzendzak. PS Wij crediteren € 15,- minder wanneer de originele schoenendoos als verzendoos wordt gebruikt!!
  • Retouren zonder aanmelding worden niet in behandeling genomen.

RETOUR ADRES:

Cohen bedrijfskleding

Einsteinstraat 67

1446 VE  Purmerend