Sixton - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

Sixton Werkschoenen

Sixton is een Italiaanse fabrikant van werkschoenen en veiligheidsschoenen wat duidelijk te zien is aan het moderne en strakke design. Uiteraard is het design van veiligheidsschoenen het minst belangrijke, het gaat immers om de veiligheid ervan en het draagcomfort. Sixton is ook hierin meer dan uitstekend geslaagd: De schoenen voldoen allemaal aan de EN ISO 20345. De minimale eisen die hiervoor gelden worden ruim overtroffen. Over het draagcomfort hoeft de drager al helemaal niet te klagen...deze is buitengewoon perfect! Probeer zelf de schoenen van Sixton Peak en ervaar het werken op hoogwaardige kwaliteits werkschoenen.

Sixton Peak en Cohen bedrijfskleding

Bij Cohen bedrijfskleding stellen we de klant centraal wat inhoudt dat de klant een product geleverd krijgt wat een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft, een product wat de klant snel in huis heeft en...mochten er klachten zijn over een product dat dit snel en goed wordt opgelost. Sixton Peak voldoet aan al deze eisen die wij bij Cohen bedrijfskleding stellen aan een leverancier/ fabrikant.

Werklaarzen van Sixton

Sixton werklaarzen zijn inmiddels een begrip geworden bij zeer veel dragers van veiligheidslaarzen. Het assortiment werklaarzen van Sixton varieert van gevoerde werklaarzen, ongevoerde laarzen, laarzen met rits en waterdichte werklaarzen. Aangezien wij het complete assortiment voeren van Sixton kunt u bij ons eenvoudig én veilig online uw gewenste model aanschaffen. Binnen 2 werkdagen heeft u ze al in huis! Bekijk de hardlopers van Sixton Peak werklaarzen: de Montana (nubuck lederen) veiligheidslaarzen, 9 varianten, 3 kleuren, echte wolvoering/airplus3d voering, S3 waterafstotend of S3 waterdicht. Deze behoren tot de beste veiligheidslaarzen die op de markt verkrijgbaar zijn. Tevens 100% metaalvrij. 

Assortiment werkschoenen Cohen bedrijfskleding

Cohen bedrijfskleding is officieel dealer van diverse merken werkschoenen. Welk merk uw voorkeur ook heeft, u bent verzekerd van concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bekijk de merken werkschoenen hieronder met een korte omschrijving en de link naar de betreffende pagina:

  • Steel Blue - 100% Comfort garantie. Bevallen de schoenen na 30 dagen dragen niet dan krijgt u uw geld terug
  • Cofra - Evenals Sixton een Italiaans merk in het middensegment
  • Safety Jogger - Kwalitatief goede werkschoenen tegen vriendelijke prijzen
  • Quick - Sportieve werkschoenen voor met name de logistiek
  • Reebok - Net als Quick werkschoenen een sportieve look en zeer licht in gewicht
  • Jallatte - De welbekende bouwlaars van Franse origine
  • Perf - een tegenhanger voor Grisport 803 -> de Perf 308
  • Import werkschoenen - Cohen bedrijfskleding levert deze schoenen met name aan scholieren en uitzenbureau's. Zeer voordelig geprijsd!