U bepaalt of wij bij u langs komen of dat u bij ons langs komt

Bij Cohen bedrijfskleding doen we niet moeilijk over waar het gesprek plaats vindt. We kunnen u ontvangen in onze showroom te Purmerend of wij bezoeken uw bedrijf desgewenst met samples van bepaalde bedrijfskleding, veiligheidsschoenen of PBM's. Het inventariseren van uw behoeften en budget is de kern en waar het uiteindelijk om draait in het gesprek. Mail ons uw verzoek datum/data door en of u langs wilt komen bij ons of dat wij bij u moeten langs komen. Uiteraard kunt u ons ook bellen op nummer 0299-651942 om een afspraak in te plannen.

Vanaf hoeveel dragers komen wij langs?

Cohen bedrijfskleding is gevestigd in Purmerend, centraal gelegen in de provincie Noord-Holland. In deze regio bezoeken wij eindgebruikers met een minimum aantal "dragers" van 5 personen, wat ook geldt voor de regio Zwaag - Hoorn.

Bedrijven in Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland worden bezocht vanaf 10 "dragers" en de overige provincies vanaf 20 dragers worden door ons bezocht

Werkkleding - werkschoenen - PBM's | Cohen bedrijfskleding heeft 't allemaal

Cohen bedrijfskleding levert naast werkkleding een totaal pakket aan werkschoenen en PBM's. Onze klanten bevinden zich in het midden- en kleinbedrijf, van verenigingen tot overheden en van scholen tot zorgbedrijven. Dit doen wij online maar ook projectmatig waarbij steeds meer bedrijven ons weten te vinden. Onze focus ligt op heldere afspraken met onze klanten en leveranciers waarbij zowel de klant als wij ons goed bij voelen. Wij spreken dan ook liever over relaties in plaats van klanten aangezien een duurzame relatie bij ons voorop staat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen omtrent uw vraagstukken aangaande werkkleding, werkschoenen en PBM's? Neem dan gerust contact met ons via ons contactformulier of kom langs in onze showroom / winkel te Purmerend, de koffie staat klaar! Als u liever heeft dat wij bij u langs komen voor een oriënterend gesprek is dat uiteraard ook mogelijk en makkelijk door ons in te plannen.

Bedrijfskleding bedrukken

Veel van onze klanten laten hun bedrijfskleding bedrukken of borduren door ons. Het voordeel van het bedrukken van uw werkkleding is herkenbaarheid van uw bedrijf, het geeft een professionele uitstraling én het is goed voor de portemonnee: de belastingdienst ziet bedrijfskleding als aftrekpost mits de kleding is voorzien van uw bedrijfslogo met een minimale afmeting van 70cm². Voor meer informatie aangaande het bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding verwijzen wij u naar de betreffende pagina. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor meer meer informatie.

Ook Cohen bedrijfskleding zélf is kwaliteit!

99% van de bedrijven heeft het over kwaliteit. Echter stopt die kwaliteit al snel bij het merk wat geleverd wordt. Cohen bedrijfskleding levert als bedrijf kwaliteit, wat inhoudt dat wij optimale service verlenen bij o.a. pas-sessies, bij aftersales zowel telefonisch, in onze winkel en als op locatie én bij eventuele klachten.

Daarnaast volgen wij jaarlijks bijscholingen / trainingen van de fabrikanten, zoals o.a. BlakladerSteel Blue en Santino waar wij mee samenwerken. Zo blijven we up-to-date aangaande de ontwikkelingen in de markt, niet alleen op productniveau maar zeer zeker ook op de geldende EN-normeringen. Niet voor niets hebben wij mede daardoor met al onze klanten al een jarenlange sterke relatie weten op te bouwen.

Wij "schreeuwen" niet dat we de goedkoopste zijn en dat we sneller dan het licht kunnen leveren. Maar wij bewijzen wel iedere dag weer dat de klant centraal staat, ook als er iets een keer mis gaat. Dát is dus echte kwaliteit.