IEDERE ZATERDAG VANAF 24 JULI MEGA SALE

Vanaf zaterdag 24 juli 2021 hebben wij in onze fysieke winkel mega hoge kortingen op werkschoenen en werkkleding. Geen oude meuk maar courante producten worden tegen hoge kortingen verkocht rechtstreeks vanuit onze winkelvoorraad. Bezoek ons snel want op is echt op! Bekijk hier een sneak preview van hetgeen we ook online hebben staan.

Bedrijfskleding en werkkleding bedrukken en borduren bij Cohen bedrijfskleding Purmerend

Om uw bedrijfskleding te personaliseren bieden wij bij Cohen bedrijfskleding diverse mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen uit Transferdruk, Zeefdruk en Borduren. Welke 3 van deze technieken voor u van toepassing is, is afhankelijk van een aantal factoren.

Bedrijfskleding Borduren

Het borduren van uw werkkleding en/of bedrijfskleding betekent een zeer lange levensduur van uw kleding. De borduring is blijvend waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitstraling van uw werkkleding. Ongeacht het aantal stuks wat u wilt borduren, de afmeting of de locatie, bijna alles is mogelijk. Om uw werkkleding en bedrijfskleding van een blijvend logo te voorzien, kiest u voor de professionele borduring van Cohen bedrijfskleding.

Transferdruk werkkleding

Bij Cohen bedrijfskleding hebben wij de beschikking over diverse transfermachines en doen de bedrukking volledig in eigen beheer. De emblemen kopen wij in bij Polygraphic aangezien zij de beste kwaliteit transfers leveren. Wij maken de logo's dus niet zelf met een plottermachine zoals velen van onze collegea wel doen wat niet ten goede komt van de kwaliteit van de emblemen: onze emblemen laten niet los, zijn kleurecht en er kan gewoon overheen gestreken worden zonder dat het logo aan de strijkbout blijft plakken... Voor T-Shirts, sweaters en polo's gebruiken we weer andere transfers dan bijvoorbeeld voor overalls. Dit heeft te maken dat overalls vaak op hogere temperaturen worden gereinigd al dan niet door een wasserij. Een embleem wat op bijvoorbeeld T-shirts wordt zal snel loslaten of breken wanneer deze zelfde transfer op een overall wordt aangebracht. Naast deze standaard emblemen kunnen wij vlamvertragende kleding voorzien van gecertificeerde emblemen en ook veiligheidshelmen van gecertificeerde emblemen.

werkkleding bedrukken_1.jpg

Werkkleding zeefdrukken

Bij zeefdruk heeft u te maken met bepaalde kosten welke niet voor Transferbedrukking gelden. Zo heeft u te maken met raamkosten. Dit houdt in dat er van iedere kleur in uw logo een raam gemaakt moet worden. Hoe meer kleuren uw logo heeft hoe hoger de kosten dus worden. Deze kosten zijn eenmalig en bedragen € 35,- per kleur. Daarnaast heeft u te maken met instelkosten. Deze kosten komen iedere keer terug wanneer uw een zeefdrukorder bij ons plaatst en zijn € 15,- per kleur.

Verder is de prijs van zeefdruk alleen afhankelijk van het aantal kleuren van het logo en niet van de afmeting zoals bij transferdruk het geval is. Wij hebben de beschikking over diverse zeefdruk carousellen en kunnen derhalve alle orders zonder problemen aan.