Bedrukken en Borduren

W ilt u uw bedrijfskleding laten bedrukken of borduren? Bij Cohen bedrijfskleding bent u aan het juiste adres om dit voor u te verzorgen. In overleg met onze klanten bespreken wij de voor- en nadelen van iedere techniek en geven we advies over wat het beste past bij het betreffende kledingpakket. Zo zullen wij nooit fleecejacks voorzien van transfer- of zeefdruk ongeacht hoe onze concurrenten hiermee om gaan. één en detzelfde transfers gebruiken voor softshell jacks en bijvoorbeel T-Shirts? Nee, ook dat doen we niet... Wat doen we dan wel? Wij garanderen kwaliteit en lange levensduur van onze bedrukkingen en borduringen. Hiervoor gebruiken wij de beste transfers, de beste borduurmachines en de meest betrouwbare zeefdrukker waar wij zeefdrukwerk aan uitbesteden.

Of het nu gaat om 5 medewerkers voor wie de bedrijfskleding voorzien moet worden van uw bedrijfslogo of om 5000 T-Shirts voor een groot evenement. Bij Cohen bedrijfskleding weet u dat u goed zit.

Transferdruk werkkleding

Bij Cohen bedrijfskleding hebben wij de beschikking over diverse transfermachines en doen de bedrukking volledig in eigen beheer. De emblemen kopen wij in bij Polygraphic aangezien zij de beste kwaliteit transfers leveren. Wij maken de logo's dus niet zelf met een plottermachine zoals velen van onze collegea wel doen wat niet ten goede komt van de kwaliteit van de emblemen: onze emblemen laten niet los, zijn kleurecht en er kan gewoon overheen gestreken worden zonder dat het logo aan de strijkbout blijft plakken... Voor T-Shirts, sweaters en polo's gebruiken we weer andere transfers dan bijvoorbeeld voor overalls. Dit heeft te maken dat overalls vaak op hogere temperaturen worden gereinigd al dan niet door een wasserij. Een embleem wat op bijvoorbeeld T-shirts wordt zal snel loslaten of breken wanneer deze zelfde transfer op een overall wordt aangebracht. Naast deze standaard emblemen kunnen wij vlamvertragende kleding voorzien van gecertificeerde emblemen en ook veiligheidshelmen van gecertificeerde emblemen.

Werkkleding Borduren

Het borduren van uw werkkleding en/of bedrijfskleding betekent een zeer lange levensduur van uw kleding. De borduring is blijvend waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitstraling van uw werkkleding. Ongeacht het aantal stuks wat u wilt borduren, de afmeting of de locatie, bijna alles is mogelijk. Om uw werkkleding en bedrijfskleding van een blijvend logo te voorzien, kiest u voor de professionele borduring van Cohen bedrijfskleding.

Werkkleding Zeefdrukken

Bij zeefdruk heeft u te maken met bepaalde kosten welke niet voor Transferbedrukking gelden. Zo heeft u te maken met raamkosten. Dit houdt in dat er van iedere kleur in uw logo een raam gemaakt moet worden. Hoe meer kleuren uw logo heeft hoe hoger de kosten dus worden. Deze kosten zijn eenmalig en bedragen € 35,- per kleur. Daarnaast heeft u te maken met instelkosten. Deze kosten komen iedere keer terug wanneer uw een zeefdrukorder bij ons plaatst en zijn € 15,- per kleur. Verder is de prijs van zeefdruk alleen afhankelijk van het aantal kleuren van het logo en niet van de afmeting zoals bij transferdruk het geval is. Wij hebben de beschikking over diverse zeefdruk carousellen en kunnen derhalve alle orders zonder problemen aan.