• Kwantumkorting!

  Kwantumkorting!

  Bestel meer en krijg korting!

  Orderbedrag excl. BTW:

  € 250 - € 500 -> -2%

  € 500,01 - € 750 -> -5%

  € 750,01 - € 1000 -> -8%

  > € 1000 -> Offerte

  Korting wordt meteen verwerkt

  tijdens het afrekenen


 • Profiteer van zeer hoge kortingen in onze outlet afdeling. Topmerken werkschoenen en werkkleding teg

 • Banner

  Onze Topmerken:

 • Steel Blue

 • Blaklader - Cohenbedrijfskleding.nl

 • F.Engel - Cohenbedrijfskleding.nl

 • Santino - Cohenbedrijfskleding.nl

 • Fristads

Filteren op

Prijs
38 143
Kies uw Maat
meer... minder...
Kleur
meer... minder...
Model
meer... minder...
Veiligheidsklasse Schoenen
meer... minder...
Materiaal Veiligheidsneus
meer... minder...
Geslacht
meer... minder...
Loopzool
meer... minder...
Kruipneus
meer... minder...
Materiaal
meer... minder...
Veiligheidszool
meer... minder...
Gewicht
0 kg 0 kg
Filter

Cofra - Het complete assortiment

De Italiaanse schoenenfabrikant Cofra produceert werkschoenen volgens de Italiaanse standaard: Trendy looks en comfort zonder uit het oog te verliezen waarbij het om werkschoenen gaat...veiligheid.

Cofra werkschoenen

Cofra werkschoenen is een Italiaans merk wat volgens de Italiaanse standaard werkschoenen produceert: Trendy looks en hoog draagcomfort staan hoog in het vaandel. Uiteraard wordt niet uit het oog verloren waarbij het om werkschoenen gaat... veiligheid.

Dit resulteert in een uitgebreid gamma aan werkschoenen waarbij veiligheidslaarzen, al dan niet gevoerd, en onder andere een lasschoen tot het pakket behoren. Als officieel dealer van Cofra veiligheidsschoenen leveren wij het  totale pakket van dit merk.

Cofra Sneakers

Bij Cofra weten ze heel goed dat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Door hun jarenlange ervaring in de markt als fabrikant van werkschoenen volgen zij de ontwikkelingen in de markt op de voet. Tevens is Cofra één van de weinige fabrikanten die voordat zij een nieuw model op de markt brengen deze laten testen door eindgbruikers in verschillende beroepsgroepen. Naast "standaard" werkschoenen heeft Cofra een mooi assortiment werk sneakers op de markt gebracht welke allen voorzien zijn van een aluminium veiligheidsneus en een APT tussenzool. Dit maakt de schoenen lekker licht!

Dames werkschoenen

Voor de dames die voor hun werk ook werkschoenen moeten dragen heeft Cofra een mooi assortiment dames werkschoenen op de markt gebracht. Wilt u meer keus in dames werkschoenen bekijk dan  alle dames werkschoenen welke wij voeren. 

Normeringen werkschoenen

Belangrijk voor u om te weten is aan welke veiligheidklasse de werkschoenen moeten voldoen. Is dat S3 of is een S1P werkschoen voldoende voor uw werkzaamheden. We helpen u graag inzicht te geven in de verschillende veiligheidsklasse:

Online Cofra werkschoenen kopen bij Cohen bedrijfskleding

Cohen bedrijfskleding levert online aan duizenden bedrijven en particulieren werkschoenen, werkkleding en PBM's. Voor ieder artikel geldt, dus ook voor Cofra werkschoenen, dat u 14 dagen bedenktijd heeft om het artikel te retourneren. Naast deze service bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan, voor zowel Nederland, België als Duitsland. Zo kunt u bij ons ook kiezen voor achteraf betalen via Afterpay, dit voor zowel particulieren als bedrijven! Naast de diverse betaalmogelijkheden kunt u uw aankopen laten versturen door 1 van uw favoriete koeriersbedrijf: PostNL, DHL of DPD. Bent u particulier en werkt u overdags? Geen probleem, dan laat u uw pakketje gewoon bezorgen op een PostNL of DPD afhaalpunt bij u in de buurt! Al deze mogelijkheden van Cohen bedrijfskleding zorgen u ervoor dat ú bepaalt hoe u betaald en dat ú bepaald via welk koeriersbedrijf u uw pakketje ontvangt. Mede hierdoor zijn wij een sterke speler in de bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM markt in de Benelux en Duitsland.

Kortom... Cofra werkschoenen en veiligheidsschoenen koopt u bij Cohen bedrijfskleding!