Voordeel voor bedrijven

U bent nieuwsgierig geworden naar wat het voordeel voor u is wanneer u bij óns inkoopt, toch..? U heeft immers deze pagina gevonden, het begin is er! 

Sinds 2012 leveren wij het complete pakket aan bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen vanuit ons pand in Purmerend. Onze klanten bevinden zich in heel Nederland en met name in Noord-Holland zijn wij goed vertegenwoordigd bij diverse eindgebruikers. Onze klanten bevinden zich in allerlei sectoren waar verschillende eisen gelden omtrent het totale PBM pakket. Zo hebben wij klanten die vlamvertragende kleding bij ons afnemen incl. vlamwerende transfers maar ook bouwbedrijven,  de voedingssector en bijvoorbeeld uitzendbureau's behoren tot onze klantengroepen.

We kunnen eigenlijk geen branche bedenken  waar bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM's  worden gebruikt die wij niet in ons klantenbestand hebben. En dat is uiteraard niet voor niets. We blijven ons best doen voor onze klanten en gaan geen uitdaging uit de weg. 

Wat is nu uw voordeel?

Vaste prijsafspraken

Met elkaar spreken we vaste prijzen per merk af. Op basis van de geschatte jaarafname spreken we een korting per merk af, de marges verschillen nl. per merk. Zo weet u dat u altijd 100% eerlijke prijzen krijgt (de bruto prijzen zijn immers makkelijk te achterhalen van ieder merk).

Doordat onze overhead kosten laag zijn kunnen we marge inleveren wat uw voordeel is.

Klant Management Systeem

Vanaf 15 dragers bieden wij de mogelijkheid om een klantspecifieke webshop in te richten waarin uw medewerkers zélf hun kleding en meer kunnen bestellen tegen een vooraf afgesproken en ingesteld budget. U hoeft dus geen lijstjes meer bij te houden van wie wat heeft gehad. Sterker nog, al deze informatie is volledig voor u, als beheerder,  toegankelijk in uw klantspecifieke webshop, het zogeheten KMS systeem (KlantManagementSysteem)

Ervaring

Sinds 2012 is Cohen bedrijfskleding actief in de markt en weten wij mede daardoor wat er in de markt speelt. Ook door het volgen van diverse merk gerelateerde cursussen en het bezoeken van de importeurs en fabrieken hebben ons ervaring opgeleverd waar menig leverancier van bedrijfskleding jaloers op zal zijn. Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij ook complete workwear outfits laten produceren bij meerdere fabrikanten. Uiteraard betreft het hier wel grotere aantallen maar ook dar draaien wij onze hand niet voor om.

Passessie op locatie

Na het offerte traject en het beoordelen van de samples zal er 1 of meerdere passessies ingepland worden om al uw medewerkers door te passen. Dit kan bij ons in de showroom te Purmerend of bij u op het bedrijf op het moment dat het u uitkomt. In het weekend? Op een avond of juist heel erg vroeg? Wij zullen er voor zorgen dat iedere medewerker de juiste maten krijgt geleverd. Deze data kunnen in ons KMS systeem gezet worden desgewenst. Last but not least voorzien wij uw nieuwe bedrijfskleding van uw bedrijfslogo dmv borduren, zeefdruk of transferdruk

Een aantal gewaardeerde klanten:

Wilt u eens sparren met ons en u goed laten adviseren?

Bel ons op 0299-651942 of vul onderstaand mailbericht in.