PSP - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

PSP handschoenen

PSP werkhandschoenen zijn zorgvuldig ontwikkeld met focus op comfort, prijs/kwaliteit en duurzaamheid. Het assortiment bevat algemene basis handschoenen voor uiteenlopende werkzaamheden, een pluslijn met moderne technische en duurzame handschoenen en natuurlijk de proline waar -naast eerder genoemde eigenschappen- de focus is gelegd op nog meer draagcomfort.

Bij PSP ligt nu ook bij lederen handschoenen de focus op Green. Zij zijn er dan ook trots op dat nagenoeg het gehele assortiment van PSP werkhandschoenen bij ISO 14001 gecertificeerde handschoenenfabrikanten wordt geproduceerd.

Door te kiezen voor PSP handschoenen koopt u een zorgvuldig geselecteerd, maatschappelijk verantwoord geproduceerd en verpakt product wat vanzelfsprekend is gecertificeerd volgens de laatste normen. Het PSP team is door zijn jarenlange ervaring in staat geweest om zorgvuldig een pakket handschoenen samen te stellen, waardoor voor bijna alle toepassingen en wensen een passende handschoen in het assortiment aanwezig is. De producten zijn hierdoor niet alleen een genot om mee te werken maar zijn door hun uitstraling ook prima geschikt om representatief voor de dag te komen.

Zo zorgt PSP ervoor dat u iedere dag goed, veilig en comfortabel aan het werk kunt.