Volume prijzen - Goedkoper kan niet

En dat maken we in 90% van de gevallen nog waar ook! Door onze jarenlange ervaring, sinds 2001, in de bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM markt aan zowel de zijde van de fabrikant als aan de zijde van de importeur en de eindgebruikers, zijn wij zeer succesvol met de scherpste prijsstelling. Cohen bedrijfskleding is dan ook een bekende naam bij veel bedrijven die grotere aantallen afnemen in één keer. Uiteraard kan ook uw  bedrijf hiervan profiteren!

Met name PBM artikelen zoals werkhandschoenen, gehoorbescherming, adembescherming, veiligheidshelmen, veiligheidsbrillen kunnen wij zeer, zéér scherp leveren van de merken M-Safe en Portwest. 

Offerte aanvragen

Wanneer u een offerte aanvraagt willen wij u ervan op de hoogte brengen dat de prijzen die wij aanbieden dermate scherp zijn dat wij enkel aanvragen in behandeling nemen die voldoen aan een minimale uiteindelijke orderwaarde van € 1000,- ex BTW (exclusief eventuele bedrukking of borduring van de kleding).

Leveringsvoorwaarden

  • Geldigheid offerte is 4 weken 
  • Franco verzekerde levering Nederland en België op zakelijke adressen (Afhalen is uiteraard ook mogelijk!)
  • Betaling 100% vooruit
  • U heeft geen recht op retour

Wanneer het kleding betreft wat u graag voorzien wilt hebben van uw bedrijfslogo dan kunnen wij dit ook verzorgen. Hiervoor hebben wij uw logo digitaal nodig als een PDF bestand en indien mogelijk incl. PMS kleurnummers (degene die uw logo heeft ontworpen kan u deze aanleveren). Vermeld in uw offerte aanvraag of u de kleding geborduurd wilt hebben of bedrukt en op welke locatie u de kleding bedrukt of geborduurd wilt hebben.

VAN ONDERSTAANDE MERKEN ZIJN WIJ IN 90% VAN DE AANVRAGEN DE SCHERPSTE AANBIEDER:

M-Safe - M-Wear - Portwest - F. Engel - Blaklader - Santino - Gildan - B&C - Fruit of the Loom - Lemon & Soda - Stedman - Steel Blue - Cofra - Safety Jogger - Reebok - Quick

Geef ons het typenummer / artikelnummer door en bespaar op uw bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM's.

VRAAG NU UW OFFERTE AAN