blaklader

Cohen Bedrijfskleding: officiële Blaklader partner

Maak uw keus bij Cohen Bedrijfskleding, uw vertrouwde adres voor professionele werkkledij die uw werkdag productiever en comfortabeler maakt. Bij ons staat kwaliteit centraal, en daarom zijn we trots om partner te zijn van Blåkläder, het toonaangevende merk op het gebied van werkkleding. Vakmensen die waarde hechten aan duurzaamheid, functionaliteit en een perfecte pasvorm, twijfelen niet: deze werkkleding voldoet aan alle verwachtingen.

Klik hier om alvast een blik te werpen op het assortiment van Blaklader en meteen een keuze te maken.

Over Blåkläder

Blåkläder begon in 1959 in Zweden als kleine onderneming voor het maken van hoogwaardige werkkleding. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een internationale speler met de missie om werkkledij te creëren die het werkcomfort en de veiligheid van professionals verhoogt. Het merk is synoniem aan duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

De collectie van Blåkläder

Bij Cohen Bedrijfskleding bieden we u het volledige assortiment van Blåkläder werkkledij. Elke professional kan bij ons terecht voor een passende outfit, ongeacht uw sector. Onze collectie omvat:

Elk kledingstuk is ontworpen om de uitdagingen van uw vakgebied aan te kunnen, met functies zoals kniebescherming, reflecterende details voor betere zichtbaarheid en versterkte naden voor extra duurzaamheid.

Duurzaamheid en milieu

Blåkläder neemt zijn verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Dit betekent dat het bedrijf werkt met eco-vriendelijke materialen en streeft naar productiemethoden met minimale ecologische voetafdruk. Als partner steunt Cohen Bedrijfskleding deze visie volledig.

Functionaliteit

In een arbeidsintensieve omgeving is het essentieel dat werkkledij helpt en niet hindert. Elke zak, knoop en naad op een stuk Blaklader kleding is ontworpen met een duidelijk doel. Met praktische opbergmogelijkheden en slim geplaatste zakken heb u gereedschap, pennen of telefoon steeds binnen handbereik.

Pasvorm

Een goede pasvorm is cruciaal voor het comfort gedurende de werkdag. Blaklader test zijn kleding met echte professionals in diverse werkgebieden zodat de pasvorm optimaal is voor elke beweging die u maakt. De kleding biedt voldoende bewegingsvrijheid zonder in te leveren op de beschermende functies.

High-visibility werkkleding van Blåkläder

Veiligheid is van het hoogste belang in omstandigheden waar zichtbaarheid cruciaal is. Onze Blaklader high-visibility collectie voldoet aan de striktste veiligheidsnormen en zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent, dag en nacht, ongeacht de weersomstandigheden.

Veiligheidsschoeisel van Blaklader

Blaklader veiligheidsschoenen en -laarzen combineren hoogwaardige materialen met geavanceerde technologie als bescherming tegen de vele gevaren op de werkplek. Van anti-perforatiebescherming tot waterdichte materialen, u vindt de juiste schoeisel voor uw specifieke behoeften.

De voordelen van Blaklader werkkleding


Weinig merken kunnen bogen op een reputatie zo sterk als die van Blaklader. Dit Zweedse merk wordt wereldwijd geprezen om zijn hoogwaardige werkkleding die aan de top staat op het gebied van duurzaamheid, functionaliteit en comfort. Enkele kernvoordelen van Blaklader werkkleding:

 1. Uitzonderlijke duurzaamheid

  Blaklader heeft een toewijding aan duurzaamheid die verder reikt dan alleen het milieu. De werkkleding van Blåkläder is gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen de slijtage van dagelijks werk. Met kenmerken zoals drievoudige gestikte naden, zware stof en versterkte stresspunten zoals knieën en zakken, is Blaklader werkkledij ontworpen om lang mee te gaan en houdt het stand onder de zwaarste omstandigheden.
 2. Ongekende functionaliteit

  Elk stuk blåkläder werkkleding wordt zorgvuldig doordacht en ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd. Functionaliteit staat voorop, met genoeg zakken en lussen voor gereedschap, evenals slimme oplossingen zoals holsterzakken en kniebeschermers die op de juiste plek zitten. Dit betekent dat vakmensen altijd alles binnen handbereik hebben en efficiënt kunnen werken. Efficiëntie staat bij Blåkläder voorop.
 3. Perfecte pasvorm

  Goed passende werkkleding is essentieel voor zowel comfort als veiligheid op de werkplek. Blåkläder biedt een scala aan maten en stijlen aan, die zijn ontworpen om een verscheidenheid aan lichaamstypes aan te passen. Hierdoor garandeert Blåkläder niet alleen een beter draagcomfort, maar zorgt er ook voor dat de kleding niet in de weg zit of onnodige risico's oplevert tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.
 4. Doordachte designkeuzes

  Blaklader combineert praktische overwegingen met moderne designprincipes. Zo zijn er reflecterende details voor betere zichtbaarheid en wordt gebruikgemaakt van kleuren en patronen die zowel professioneel als stijlvol zijn. Dit alles terwijl de integriteit van de werkkleding als beschermlaag en ondersteunende uitrusting nooit uit het oog wordt verloren bij Blåkläder.
 5. Toewijding aan veiligheid

  Veiligheid staat centraal bij Blaklader. Veel van hun kledingstukken voldoen aan strenge internationale veiligheidsnormen, zoals EN ISO 20471 voor hoge zichtbaarheid en EN ISO 11612 voor bescherming tegen hitte en vlammen. Of u nu in de bouw werkt, in de transportsector of in een andere veeleisende omgeving, Blaklader zorgt ervoor dat uw werkkleding bijdraagt aan uw veiligheid.
 6. Milieubewuste productie

  Duurzaamheid en respect voor het milieu zijn kernwaarden van Blaklader. Ze gebruiken milieuvriendelijke materialen en duurzame productiemethoden, waarbij ze streven naar verminderde water-, energie- en chemicaliënconsumptie. Door te kiezen voor Blaklader ondersteunt u niet alleen uw eigen comfort en veiligheid, maar ook een groenere en meer duurzame industrie.
 7. Innovatie en verbetering

  Blaklader is nooit tevreden met stilstand en is voortdurend bezig met het ontwikkelen en verfijnen van de werkkleding. Blåkläder maakt gebruik van feedback van klanten en de nieuwste technologieën om de Blåkläder producten aan te passen en te verbeteren, waardoor Blåkläder vooroploopt in de branche.
 8. Levenslange garantie op naden bij Blaklader

  Het merk Blaklader biedt een levenslange garantie op de naden van hun werkkleding, wat hun vertrouwen in de kwaliteit en vakmanschap onderstreept. Dit is een zeldzame belofte in de wereld van werkkleding en getuigt van de toewijding van Blaklader aan hun klanten en producten.
 9. Gevarieerd aanbod

  Van basisitems zoals werkbroeken en werkshirts tot gespecialiseerde kleding zoals vlamvertragende overalls en high-visibility jassen, Blaklader heeft een omvangrijke collectie. Dit betekent dat er altijd een Blaklader product is dat voldoet aan uw specifieke behoeften, wat u ook nodig heeft voor uw werk.
 10. Wereldwijde erkenning voor Blaklader

  Het merk Blaklader wordt wereldwijd erkend en gerespecteerd binnen diverse industrieën. Het dragen van Blåkläder werkkleding is niet alleen een slimme keuze voor uw eigen comfort en veiligheid, maar het verstevigt ook uw professionele imago.

Blaklader werkkleding is een combinatie van bescherming, duurzaamheid en comfort die ongeëvenaard is. Voor vakmensen die vertrouwen op hun kleding om hen door de werkdag heen te helpen, is dit de juiste keuze. Uw zoektocht naar de perfecte werkkleding eindigt hier, bij Blåkläder.

Persoonlijke service

Bij Cohen Bedrijfskleding hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Ons deskundig team helpt u graag bij het maken van de beste keuze uit onze collectie. Of u nu advies nodig heeft over de juiste maat, de meest geschikte materialen voor uw beroep, of vragen heeft over de levertijd, wij staan voor u klaar.

Personalisatie

Uw bedrijfsidentiteit versterken met professionele uitstraling? Bij Cohen Bedrijfskleding personaliseren we uw werkkleding met bedrijfslogo’s en namen door middel van borduren of bedrukken. Dit draagt bij aan merkidentiteit en versterkt de teamgeest binnen uw bedrijf.

Bestelproces voor Blaklader bedrijfskleding

Blaklader werkkleding bestelt u eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke website. U selecteert in enkele stappen het gewenste product. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling of wenst u een offerte voor grotere hoeveelheden? Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder.

Blaklader werkkleding en Cohen Bedrijfskleding

Kies voor werkkledij die zich onderscheidt door kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Kies voor Blaklader bij Cohen Bedrijfskleding. Bent u klaar om de kwaliteit van Blaklader zelf te ervaren? Bezoek onze website, ontdek onze collectie en plaats vandaag nog uw bestelling. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Denk eraan, of u nu een professional bent die het belang van duurzaamheid begrijpt, of u zich richt op maximale prestaties en bescherming op de werkplek, met Blaklader en Cohen Bedrijfskleding werkt u beter, veiliger en comfortabeler.
Ontdek Blaklader, ontdek kwaliteit waar u op kunt bouwen.