Steel Blue 30 dagen 100% Comfort Garantie

Steel Blue 30 dagen 100% Comfort Garantie  SB-Comfort-Stamp-red_NL_2029801075.png

Bij Cohen bedrijfskleding profiteert u van de Steel Blue 30 dagen 100% comfort garantie. Steel Blue is zó overtuigd van hun veiligheidsschoenen dat zij ú hiervan ook willen overtuigen. Om dat te verwezenlijken hebben zij, als enige fabrikant van veiligheidsschoenen wereldwijd, deze keiharde garantie bedacht. Maar wat houdt dat nou in? Het antwoord is heel simpel: Na ontvangst van de schoenen kunt u de schoenen maximaal 30 dagen uitproberen. Wanneer u niet tevreden bent over de schoenen kunt u deze weer bij ons inleveren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag retour.

Steel Blue voor een betere lichamelijke gezondheid

Wij weten allemaal dat onze voeten ons helpen om van A naar B te komen, maar bij iedere stap vangen zij tot twee keer uw lichaamsgewicht op in kracht. Voetklachten kunnen uw hele lichaam uit balans brengen en pijn en ongemak veroorzaken.

Daarom is het zo belangrijk voor uw algehele welbevinden dat u over ondersteunende, comfortabele werkschoenen beschikt die voor hun taak geschikt zijn. Blije voeten betekent minder vermoeidheid en meer productiviteit.

Steel Blue heeft een unieke reeks hoogwaardige comfortabele, lichtgewicht-werkschoenen ontwikkeld die voor een betere lichamelijke gezondheid zorgen.

Verbeter de gezondheid van uw voeten

Steel Blue is toonaangevend in comfortabele, duurzame veiligheidsschoenen.

Het is bewezen dat onze gepatenteerde Trisole®-comforttechnologie-zoolconstructie effectiever is in demping en het opvangen van schokken.

Wij gebruiken tevens zachte, flexibele PORON®-dempingsinzetstukken om uw voeten vrij van geurveroorzakende bacteriën en schimmels te houden. Daarnaast zorgt de bovenkant van onze inlegzool van slijtvast materiaal, dat transpiratievocht snel afvoert, ervoor dat uw voeten droog blijven. Verbeter de gezondheid van uw voeten met een paar Steel Blue werkschoenen.

Elke hoogwaardige Steel Blue werkschoen beschikt over:

  1. Een hoogwaardig waterafstotend lederen bovenwerk met een voering van materiaal van hoge kwaliteit
  2. Keuze uit stalen of composietneus met randbescherming
  3. De bovenkant van de inlegzool is van slijtvast materiaal dat transpiratievocht snel afvoert en uw voeten droog houdt
  4. Een inlegzool van polyurethaan die vermoeidheid tegengaat en schokken opvangt
  5. Een flexibele antimicrobiële binnenzool die meer bewegingsvrijheid biedt
  6. Een cambreur voor extra stabiliteit
  7. Energie-absorberende antibacteriële PORON®-inzetstukken voor uw tenen en hiel (om de oorspronkelijke prestaties, zachtheid en flexibiliteit te behouden)
  8. Een ondoordringbare laag voor extra bescherming (niet beschikbaar in schoenen zonder veiligheidsneus)
  9. Een lichtgewicht en schokdempende tussenzool van polyurethaan
  10. Een robuuste en duurzame loopzool van thermoplastisch urethaan (TPU) of hittebestendig nitrilrubber

BEKIJK ONS COMPLETE STEEL BLUE OVERZICHT