Vismo - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.

SPORTIEVE WERKSCHOENEN: DE NIEUWE STANDAARD

Sportieve werkschoenen zijn vandaag de dag de standaard in de veiligheidsschoenenmarkt. Deze markt is de laatste tien à vijftien jaar enorm veranderd. Voorheen waren werkschoenen hoog, lomp en zwaar. Sinds de safety sneaker op de markt is gekomen, zijn werkschoenen echter steeds sportiever geworden. Vismo heeft de volgende stap gezet in deze ontwikkeling. Vismo werkschoenen hebben namelijk een sportief uiterlijk gecombineerd met de beste bescherming. Hiervoor zijn diverse innovaties toegepast.

Van lomp en zwaar naar sportief en licht

Er is een aantal trends in de werkschoenenmarkt waardoor werkschoenen veranderd zijn door de jaren heen. Ten eerste werd het steeds belangrijker om werkschoenen zo licht mogelijk te maken. Less is more. Er was behoefte aan een alternatief voor de traditionele zware werkschoen. Lichtere werkschoenen lopen immers prettiger en hebben een hoger draagcomfort. Ten tweede is er meer focus gekomen op het toevoegen van specifieke functionaliteiten aan werkschoenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ESD, een eigenschap waar alle Vismo werkschoenen over beschikken. Ten derde worden werkschoenen steeds meer gemaakt voor een specifieke toepassing. Zo zijn onze S1P werkschoenen uitermate geschikt voor werk in het magazijn en in de transportsector. Tot slot is het uiterlijk van werkschoenen revolutionair veranderd.

Let op! Professionals die op zoek zijn naar werkschoenen die sterk genoeg zijn om meer extreme omstandigheden te weerstaan (bijvoorbeeld in de bouw), adviseren wij om op zoek te gaan naar lederen werkschoenen met een rubberen loopzool. Vismo heeft dit soort werkschoenen niet in haar Nederlandse assortiment.