Vlamvertragende kleding

Vlamvertragende kleding

Als u tijdens uw werk risico bestaat op letsel dat veroorzaakt wordt door vuur en/of vlamboog, bent u toegewezen op vlamvertragende kleding. Bij Cohen bedrijfskleding hebben we een uitgebreid assortiment brandwerende kleding.

De algemene Europese normering voor vlamvertragende kleding is de EN ISO 11612. Deze normering biedt bescherming tegen beperkt contact met hitte, vuur, straling, gesmolten spetters of een combinatie daarvan. Lassers moeten voldoen aan de N-EN ISO 11611:2007 normering. Deze komt overeen met de eerder genoemde normering maar heeft als toevoeging dat er bepaalde eisen worden gesteld aan de modellen van de vlamvertragende kleding.

 

Assortiment brandwerende kleding

Bij Cohen bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan vlamvertragende kleding, ook wel brandwerende kleding, genoemd. Zo hebben we vlamvertragende sweaters, jacks en uiteraard vlamvertragende overalls in het assortiment.

 

Anti-statische - en signaalkleding

Wanneer de werkkleding die u gebruikt meer nodigt heeft dan vlamvertragende eigenschappen, bijvoorbeeld wanneer u ook goed zichtbaar moet zijn, dan komt uit bij de zogenoemde Multinorm kleding. Deze kleding heeft combinaties van vlamvertragende eigenschappen en de eigenschappen die bij signaalkleding horen. Vaak is deze multinormkleding nog waterdicht ook waardoor u én veilig én comfortabel uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

 

Vlamvertragende kleding bedrukken

Zoals bij al onze werkkleding kunnen wij ook vlamvertragende kleding van uw bedrijfslogo voorzien. Het verschil met "gewone" werkkleding is uiteraard dat de transfers die worden gebruikt, in het geval van transferbedrukking, vlamvertragende eigenschappen heeft. Mocht dit niet het geval zijn dan vervalt de normering van het betreffende kledingstuk. Dit geldt natuurlijk ook als u kiest voor een borduring waarbij de garens vlamvertragende eigenschappen heeft. Bij Cohen bedrijfskleding kunnen wij uw vlamvertragende kleding op de juiste manier voorzien van uw logo.

 

Service Cohen bedrijfskleding

Wanneer u besluit om bij ons online uw bestelling te plaatsten, heeft u de mogelijkheid om te betalen via de bekende betaalproviders. U kunt ook kiezen voor achteraf betalen via Afterpay, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Tevens zijn wij lid van hét onafhankelijk Webshop Keurmerk, wat garandeert dat wij volledig volgens de wet Koop op afstand werken.

Kortom...Vlamvertragende kleding koop u veilig en voordelig online bij Cohen bedrijfskleding