Regenkleding

Regenkleding

Het pakket werkkleding en bedrijfskleding is niet compleet zonder een goede lijn regenkleding. Bij het samenstellen van ons assortiment regenkleding hebben wij gekeken naar de functionaliteit en de eisen welke onze klanten eraan stellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld waterdichte werkbroeken (al dan niet met kniestukken), waterdichte overalls maar ook waterdichte RWS parka's.

De regenkleding kan grofweg in twee materiaalsoorten worden gekozen: een PU-Stretch kwaliteit waarbij de kleding, de naam stretch zegt het al, goed rekbaar is voor verhoogd draagcomfort. Naast de PU-Stretch kwaliteit wordt vaak gewerkt met Oxford Nylon met een laminaat aan de rugzijde. Dit materiaal zorgt voor goed ademende regenkleding.

 

Blaklader regenkleding

Kies het level op basis van uw behoeften en beroep. RAINFIGHTERS beschermt en houdt je droog ongeacht het slechte weer: van lichtere basismodellen voor werkzaamheden waar goede bewegingsvrijheid een must is tot zware kleding voor extreem zware omstandigheden. Extreem sterke en comfortabele regenkleding met gelaste naden en slimme functies. Drie levels maken de keuze eenvoudig. Check welk level je nodig hebt en zorg dat je de juiste bescherming hebt!

 Blaklader regenkleding Level 1

Level 1 -> voor zware omstandigheden. 

Blaklader Regenkleding Level 2

Level 2 -> voor zwaardere omstandigheden.

Blaklader regenkleding Level 3

Level 3 -> voor de zwaarste omstandigheden. 

 

Is regenkleding 100% waterdicht?

Ja, in ieder geval alle regenkleding die wij voeren zijn 100% waterdicht. Bij Cohen bedrijfskleding leveren wij uitsluitend gecertificeerde regenkleding volgens de Europese normering EN-343. Deze normering houdt in dat u gegarandeerd bent van waterdichte kleding waarbij alle stiknaden getaped, gelast of geseald dienen te zijn. Dit om te voorkomen dat de kleding niet gaat lekken op de naden.

De gecertificeerde waterdichte kleding is permanent waterdicht. Er wordt geen coating gebruikt om het kledingstuk ondoordringbaar te maken (na een tal van wasbeurten verliest dit zijn waterdichtheid) maar wordt er met een speciaal membraam gewerkt aan de binnenzijde van het doek. Dit membraam zorgt er voor dat er geen water wordt doorgelaten van buitenaf en toch een ademende functie heeft. Wel zo prettig wanneer u fysiek aan het werk bent in de regen!

Kortom... Regenkleding koopt u vertrouwd bij Cohen bedrijfskleding.