Dames Thermokleding

Dames Thermokleding & thermo ondergoed

Lekker warm en comfortabel de hele winter doorwerken met het pakket dames thermokleding van Cohen bedrijfskleding. U kunt kiezen uit complete sets thermo ondergoed van diverse merken zoals M-Wear, F.Engel en Blaklader, maar ook kunt u alleen een thermo shirt of thermo broek bestellen.

Dames Thermokleding van Blaklader

Bij Blaklader gaan ze een stap verder met hun thermokleding dan ieder ander merk. Zij weten dat er mensen zijn die zittend werk doen in koude omgevingen, denk bijvoorbeeld aan heftruckchauffeurs in een koelcel of koud magazijn. Het tegenovergestelde zijn mensen die fysiek zwaar werk doen waardoor zij "vanzelf" al wat warmer worden. Voor deze groep mensen heeft Blaklader weer een ander type thermokleding ontwikkeld. Zo weet u dat u met de juiste thermokleding altijd comfortabel kunt werken.

Opbouw thermokleding - 3 lagen systeem

TRANSPORT - LAAG 1

Deze laag zorgt voor het vochttransport van de huid. Thermo ondergoed van polyester voert effectief vocht weg van de huid. Het ondergoed voelt zacht aan op de huid en het vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen waardoor je warm en droog blijft.

Het luchtige weefsel van de stof die gebruikt wordt voor thermo ondergoed creëert een luchtlaag tussen de huid en de kleding die het isolerend vermogen vergroot. Geschikt voor de meest uiteenlopende lichamelijke activiteiten.

Blaklader Fleece en softshell

ISOLATIE - LAAG 2

De tussenlaag isoleert en transporteert het vocht verder. Wanneer de temperatuur daalt, isoleert de tussenlaag tegen kou en wordt de lichaamswarmte vastgehouden. Als je warm wordt en gaat zweten, verwijder je de tussenlaag om de temperatuur te regelen.

De fleece kleding en softshell kleding van Blaklader combineert stijl en functie. Fleece verwarmt wanneer het koud is. Bovendien is het makkelijk wasbaar, droogt snel en transporteert vocht van het lichaam af.

Waterdichte en winddichte werkkleding

BESCHERMING - LAAG 3

Deze laag, de waterdichte en winddichte kleding van Blaklader, is het omhulsel dat beschermt tegen kou, regen en wind. Het ademende vermogen zorgt dat het transpiratievocht wordt afgevoerd en het vergroot de ventilatie. Deze techniek wordt WabTech genoemd. Het materiaal is lichtgewicht, makkelijk in onderhoud, heeft getapete naden en een bijzonder slijtvaste buitenlaag.

Goede buitenkleding moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Naar binnen omgeslagen boorden bij de mouwen en de pijpen
  • Sneeuwslot over de ritsen
  • Ruime buitenzakken
  • Warme fleecevoering in de voorzakken
  • Verstelbare taille
  • Afneembare capuchon
  • Rits tot in de kraag