Werkjassen

Werkjassen

Bent u op zoek naar werkjassen? Of het nu om een gevoerde werkjas gaat of werkjassen ongevoerd, bij Cohen bedrijfskleding bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse merken werkjassen op voorraad en in onze online winkel. Daarnaast kan je bij ons terecht voor softshell jassen, werkjas pilotjacks, signaaljassen (high visibility werkjassen) en vlamvertragende jassen. Wat voor u ook van toepassing is, bij ons bent u verzekerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding en een snelle levertijd.

Merken werkjassen

De merken die wij voeren worden hieronder uiteen gezet. Klik op uw favoriete merk voor meer informatie en een volledig overzicht:

 

Wind en waterdichte werkjassen

Welke wind en waterdichte jas u nodig heeft is onder andere afhankelijk van de gestelde eisen door uw werkgever of de Arbo. Voor koude weersomstandigheden bieden wij fleece jacks. Of wat dacht u van een winter werkjas, fleece vest of fleece jas. Bij barre omstandigheden is het heerlijk om werkjassen gevoerd te dragen. Een goede werkjas met gewatteerde voering zorgt dat u het niet koud krijgt.

Bent u op zoek naar een werkjas voor het gehele jaar? Kijk dan een naar de werkjassen met uitneembare voering of afneembare capuchon.

Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat uw jas aan bepaalde zichtbaarheidseisen moet voldoen (signaaljassen). Hiervoor bieden wij ook reflecterende werkkleding, zoals reflecterende hesjes en reflecterende werkbroeken.

Het kan ook zijn dat werkjassen vlamvertragend antistatisch moeten zijn. Andere vlamvertragende kleding, zoals een vlamvertragende werkbroek, vlamvertragende overall of vlamvertragende shirts hebben wij ook ruim in het assortiment.

 

Uw bedrijfskleding voorzien van uw logo

Om uw bedrijfskleding te personaliseren bieden wij bij Cohen bedrijfskleding diverse mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen uit Transferdruk, Zeefdruk en Borduren. Welke 3 van deze technieken voor u van toepassing is, is afhankelijk van een aantal factoren.

 

Borduren

Het borduren van uw werkkleding en/of bedrijfskleding betekent een zeer lange levensduur van uw kleding. De borduring is blijvend waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitstraling van uw werkkleding. Ongeacht het aantal stuks wat u wilt borduren, de afmeting of de locatie, bijna alles is mogelijk.

Om uw werkkleding en bedrijfskleding van een blijvend logo te voorzien, kiest u voor de professionele borduring van Cohen bedijfskleding.

 

Transferdruk

Bij Cohen bedrijfskleding hebben wij de beschikking over diverse transfermachines en doen de bedrukking volledig in eigen beheer. De emblemen kopen wij in bij Thermopatch aangezien zij de beste kwaliteit transfers leveren. Wij maken de logo's dus niet zelf met een plottermachine zoals velen van onze collegae wel doen wat niet ten goede komt van de kwaliteit van de emblemen: onze emblemen laten niet los, zijn kleurecht en er kan gewoon overheen gestreken worden zonder dat het logo aan de strijkbout blijft plakken... Voor T-Shirts, sweaters en polo's gebruiken we weer andere transfers dan bijvoorbeeld voor overalls. Dit heeft te maken dat overalls vaak op hogere temperaturen worden gereinigd al dan niet door een wasserij. Een embleem wat op bijvoorbeeld T-shirts wordt zal snel loslaten of breken wanneer deze zelfde transfer op een overall wordt aangebracht. Naast deze standaard emblemen kunnen wij vlamvertragende kleding voorzien van gecertificeerde emblemen en ook veiligheidshelmen van gecertificeerde emblemen.

 

Zeefdruk

Bij zeefdruk heeft u te maken met bepaalde kosten welke niet voor Transferbedrukking gelden. Zo heeft u te maken met raamkosten. Dit houdt in dat er van iedere kleur in uw logo een raam gemaakt moet worden. Hoe meer kleuren uw logo heeft hoe hoger de kosten dus worden. Deze kosten zijn eenmalig en bedragen € 35,- per kleur. Daarnaast heeft u te maken met instelkosten. Deze kosten komen iedere keer terug wanneer uw een zeefdrukorder bij ons plaatst en zijn € 15,- per kleur.

Verder is de prijs van zeefdruk alleen afhankelijk van het aantal kleuren van het logo en niet van de afmeting zoals bij transferdruk het geval is. Wij hebben de beschikking over diverse zeefdruk carrousels en kunnen derhalve alle orders zonder problemen aan.

 

Service bij Cohen bedrijfskleding

Heeft u vragen of wilt u werkjassen in grote oplage bestellen? Dan kunt u een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen. Achteraf betalen is ook mogelijk met Afterpay!

Kortom... Bij Cohenbedrijfskleding.nl kunt u eenvoudig online werkjassen kopen!