Filteren op

Prijs
17 163
Geslacht
meer... minder...
Merk
meer... minder...
Type Kleding
meer... minder...
Veiligheidsklasse
meer... minder...
Kleur
meer... minder...
Kies uw Maat
meer... minder...
Materiaal
meer... minder...
Filter
 • Kwantumkorting!

  Kwantumkorting!

  Bestel meer en krijg korting!

  Orderbedrag excl. BTW:

  € 250 - € 500 -> -2%

  € 500,01 - € 750 -> -5%

  € 750,01 - € 1000 -> -8%

  > € 1000 -> Offerte

  Korting wordt meteen verwerkt

  tijdens het afrekenen


Fleece Jassen
Fleece Jassen Online Betrouwbaar Kopen? - Cohen bedrijfskleding

Fleece Jassen

Fleece jassen en fleece sweaters

We kennen ze allemaal: De warme en comfortabele fleece jacks en fleece sweaters. Een heerlijk kledingstuk wat licht van gewicht is en zeer flexibel is om te dragen wat het draagcomfort zo hoog maakt van dit kledingstuk. Niet voor niets wordt fleece ook veel gedragen door mensen in bijvoorbeeld de bouw en installatie maar ook verkeersregelaars vinden een verkeersregelaars fleecejack een absolute topper in hun kleding assortiment.

 

Fleece jassen van Blaklader en F.Engel

Doordat fleece veelvuldig wordt gedragen in allerlei (zware) werkomstandigheden hebben Blaklader en F.Engel ervoor gekozen om fleece jassen naar een hoger niveau te tillen qua kwaliteit. In de bouw bijvoorbeeld worden nu eenmaal hogere eisen aan fleece jassen gesteld, dan voor een medewerker van een supermarkt. Voor beide doelgroepen hebben Blaklader en F.Engel prima fleece jassen ontwikkeld, die in een diversiteit aan kleuren en kleurstellingen beschikbaar zijn.

Bij Cohen bedrijfskleding te Purmerend kunt u de verschillende kwaliteiten zien en voelen, maar uiteraard zijn de fleece jassen ook online bij ons te bestellen. Wilt u voor uw personeel een nieuwe kledinglijn, kom dan eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen een goede inventarisatie van uw wensen en eisen maken, om zo een voor u passend voorstel te maken.