Dames Werkbroeken

Dames werkbroeken

Bij Cohen bedrijfskleding koopt u dames werkbroeken van Blaklader voordelig en veilig online. De werkbroeken voor de hardwerkende vrouw verschillen voornamelijk qua pasvorm met die van de heren. De dames werkbroeken zij absoluut gemaakt voor de vrouwelijke vormen wat een hoger draagcomfort biedt (dan wanneer u een heren werkbroek zou dragen) en het ziet er ook nog eens veel beter uit. Bij ons heeft u keuzen uit zeer veel modellen, stofsamenstellingen en EN-normeringen zoals dames signaal broeken. Voor werkzaamheden bij warm weer hebben wij uiteraard ook dames shorts in ons assortiment. Kortom, voor dames werkbroeken bent u bij Cohen bedrijfskleding aan het juiste adres!

 

Blaklader dames werkbroeken

Blaklader is een Zweedse fabrikant van werkkleding en zij hebben een zeer uitgebreid assortiment Blaklader werkkleding voor dames. Als officieel Blaklader dealer voeren wij het totale pakket waaronder dus ook het complete pakket aan dames werkbroeken van Blaklader. De levertijd bedraagt tussen de 3 en 5 werkdagen. Een aantal modellen hebben wij op voorraad. Informeer naar de beschikbaarheid hiervan, u kunt deze komen zien, passen en voelen in onze winkel te Purmerend.

 

Meer dan alleen werkkleding voor dames

Naast dames werkkleding voeren wij ook dames werkschoenen van diverse merken zoals dames Steel Blue werkschoenen met 100% Comfort garantie (bevallen de schoenen niet na 30 dagen gedragen te hebben? Dan stuurt u ze gewoon terug en krijt u uw volledige aankoopbedrag terug), Cofra werkschoenen voor dames en Safety Jogger dames veiligheidsschoenen.

 

Service Cohen bedrijfskleding

Allemaal leuk en aardig al die dames werkkleding en werkschoenen op onze site maar wat als er nu eens iets niet goed gaat? Een verkeerde maat besteld? Een verkeerd artikel door ons geleverd of een klacht? Wat de reden ook is dat u niet tevreden bent, wij lossen het op! Wij gaan daarin verder dan de wettelijke eisen die gesteld worden aan webwinkeliers, wij willen namelijk écht tevreden klanten die na een klacht ook bij ons terugkeren voor een volgende aankoop: u als klant staat bij ons op nummer 1. Sowieso hebben wij ook een fysieke winkel waar u van maandag tot en met vrijdag welkom bent (check onze openingstijden). Wel zo vertrouwelijk!