Dames Bovenkleding

Dames bovenkleding

Wanneer we het bij Cohen bedrijfskleding over dames bovenkleding hebben, hebben we het o.a. over werk T-Shirt, werkpolo's en werksweaters. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en toegespitst op werkkleding voor dames. De pasvorm is dus per product speciaal voor vrouwen gemaakt. Hierdoor kunt u zich binnen het bedrijf in dezelfde kleding als de mannelijke collegea hijsen.

Merken Dames werkkleding

Voor dames bovenkleding heeft Santino een uitgebreid assortiment. De collectie van Santino bestaat uit veel producten die zowel in de mannelijke als de vrouwelijke pasvorm verkrijgbaar zijn. Groot voordeel van Santino is ook dat dit de volgende werkdag al geleverd wordt, mits voor 12 uur besteld. Bekijk de collectie van Santino dames werkkleding. Naast Santino heeft Blaklader een uitgebreid assortiment vrouwen werkkleding. Zij hebben bijvoorbeeld dames werkbroeken in het assortiment maar ook vlamvertragende kleding en Hi-Vis (signaal kleding) voor vrouwen. Bekijk de Blaklader dames werkkleding.

Online of offline uw werkkleding bestellen?

Cohen bedrijfskleding heeft zowel een webwinkel (= online) als een fysieke winkel/showroom (=offline). Hoe u ook de gewenste informatie tot u wenst te nemen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben sinds 2001 ervaring in de bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM's en kunnen u dus, helemaal offline, voorzien van het beste advies wat voor u de keuze uit het enorme assortiment een stuk eenvoudiger maakt. U bent dus van harte welkom in onze showroom! Wanneer u kleding en/of veiligheidsschoenen zoekt voor u personeel met meer dan 10 dragers, kunnen wij ook bij u langskomen om een oriënterend gesprek te voeren.