Bovenkleding

Bovenkleding bij Cohen bedrijfskleding

Door onze jarenlange ervaring en uitstekende contacten met fabrikanten van werkkleding kunnen wij bij Cohen bedrijfskleding een zeer groot gedeelte van de vraag invullen aangaande bovenkleding. Naast de traditionele werkkleding en bedrijfskleding hebben wij ook kleding welke aan uiteenlopende en vaak complexe eisen moeten voldoen in ons assortiment. Een topmerk binnen ons assortiment is bovenkleding van Santino.

Type bovenkleding

Cohen bedrijfskleding levert online alle type bovenkleding snel en voordelig. Ook in onze showroom kunnen wij u een breed scala aan bovenkleding tonen. Maar wat omhels bovenkleding nou eigenlijk? Hieronder zetten we onze bovenkleding uiteen:

Bedrukken of borduren

Om uw bedrijfskleding zoals o.a. werkjassen, werkbroeken en bovenkleding te voorzien van uw bedrijfslogo bent u bij COhen bedrijfskleding aan het juiste adres. U kunt grofweg kiezen uit twee mogelijkheden: bedrukken of borduren.

Werkkleding bedrukken middels transfers

Het bedrukken van uw bedrijfskleding middels transfers doen wij in eigen beheer. Transfers zijn emblemen (uw logo) welke wij op de kleding op een bepaalde temperatuur en een bepaalde druk op onze professionele transferpers drukken. De kwaliteit van de transfers zijn hoogwaardig en mag niet vergeleken worden met "het strijken van een logo op de kleding". De Transfers zijn bestand tegen het chemisch reinigen van uw bedrijfskleding en bestand tegen de strijkbout. U kunt er gewoon overheen strijken.

Werkkleding borduren

Cohen bedrijfskleding werkt nauw samen met een borduurstudio gespecialiseerd in het borduren van werkkleding, bedrijfskleding en bovenkleding. Wij hebben hier de beschikking over 10 professionele borduurmachines waardoor de levertijd vele malen sneller is dan bij veel concurrenten. Ook bij de keuze van een borduurstudio hebben wij gekozen voor kwaliteit en niet voor prijs. Wij willen immers dat u meer dan tevreden bent over uw geborduurde werkkleding!