Softshell Jassen

Softshell Jassen

Op zoek naar een softshell jas die aanvoelt als een tweede huid? Bij Cohen bedrijfskleding hebben we heren en dames softshell jassen van o.a. Blaklader en F.Engel die zijn vervaardigd volgens de nieuwste technologieën. Hierdoor bieden de werkjassen optimale bescherming tegen wind en vocht en zitten tegelijkertijd als gegoten vanwege het rekbare materiaal. De softshell jassen zijn verkrijgbaar in zeer diverse kleuren en kleursamenstellingen. Door het rekbare materiaal wat softshell is kunt u uw werk comfortabel uitoefenen wat uw werkzaamheden ook zijn.

 

Softshell Jas, waterdicht?

Vaak krijgen we de vraag of een softshell jas waterdicht is. Het antwoord is niet 100% waterdicht. Alhoewel de merken waar mij mee werken het doek (stof) zelf wel waterdicht en winddicht is. Zo is een softshell jas van Blaklader of een softshell jas van F.Engel zeer goed waterafstotend. Aangezien het technisch niet goed mogelijk is de naden van de jassen te sealen of tapen zal een softshell jas (nog) niet de EN 343 normering krijgen. Deze normering geeft aan dat het kledingstuk 100% waterdicht is. Wel zijn de jassen winddicht, wat een goede isolerende werking geeft tijdens werkzaamheden in koude en gure wind.

 

Uw softhell jas voorzien van uw logo

Om uw softshell jas te personaliseren bieden wij bij Cohen bedrijfskleding diverse mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen uit Transferdruk, Zeefdruk en Borduren. Welke 3 van deze technieken voor u van toepassing is, is afhankelijk van een aantal factoren.

Borduren

Het borduren van uw softshell jas en/of andere bedrijfskleding betekent een zeer lange levensduur van uw kleding. De borduring is blijvend waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitstraling van uw werkkleding. Ongeacht het aantal stuks wat u wilt borduren, de afmeting of de locatie, bijna alles is mogelijk.

Om uw werkkleding en bedrijfskleding van een blijvend logo te voorzien, kiest u voor de professionele borduring van Cohen bedijfskleding.

Transferdruk

Bij Cohen bedrijfskleding hebben wij de beschikking over diverse transfermachines en doen de bedrukking volledig in eigen beheer. De emblemen kopen wij in bij Thermopatch aangezien zij de beste kwaliteit transfers leveren. Wij maken de logo's dus niet zelf met een plottermachine zoals velen van onze collegea wel doen wat niet ten goede komt van de kwaliteit van de emblemen: onze emblemen laten niet los, zijn kleurecht en er kan gewoon overheen gestreken worden zonder dat het logo aan de strijkbout blijft plakken... Voor T-Shirts, sweaters en polo's gebruiken we weer andere transfers dan bijvoorbeeld voor overalls. Dit heeft te maken dat overalls vaak op hogere temperaturen worden gereinigd al dan niet door een wasserij. Een embleem wat op bijvoorbeeld T-shirts wordt zal snel loslaten of breken wanneer deze zelfde transfer op een overall wordt aangebracht. Naast deze standaard emblemen kunnen wij vlamvertragende kleding voorzien van gecertificeerde emblemen en ook veiligheidshelmen van gecertificeerde emblemen.

Zeefdruk

Bij zeefdruk heeft u te maken met beplaade kosten welke niet voor Transferbedrukking gelden. Zo heeft u te maken met raamkosten. Dit houdt in dat er van iedere kleur in uw logo een raam gemaakt moet worden. Hoe meer kleuren uw logo heeft hoe hoger de kosten dus worden. Deze kosten zijn eenmalig en bedragen € 35,- per kleur. Daarnaast heeft u te maken met instelkosten. Deze kosten komen iedere keer terug wanneer uw een zeefdrukorder bij ons plaatst en zijn € 15,- per kleur.

Verder is de prijs van zeefdruk alleen afhankelijk van het aantal kleuren van het logo en niet van de afmeting zoals bij transferdruk het geval is. Wij hebben de beschikking over diverse zeefdruk carousellen en kunnen derhalve alle orders zonder problemen aan.

Service Cohen bedrijfskleding

Wanneer u bij Cohenbedrijfskleding uw werkkleding aanschaft bent u verzekerd van optimale service. Zo kunt u bij ons kiezen uit de betaalmogelijkheid die u wenst waaronder achteraf betalen via Afterpay. Dit voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens kunt u als verzendoptie een afhallpunt selecteren zodat u niet thuis hoeft te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen maar deze kan ophalen bij een servicepunt bij u in de buurt. Wij ondersteunen service punten van PostNL en DPD. En mocht er iets niet goed zijn met uw bestelling dan stuurt u deze gewoon terug aan ons (of u komt het in terug brengen in onze winkel te Purmerend). Wij zorgen voor een snelle terugbetaling van uw geretourneerde product(en).

Kortom... Softshell Jassen koopt u voordelig online bij cohenbedrijfskleding.nl!