High-Vis Broeken

Hi-Vis Werkbroeken

Bij Cohen bedrijfskleding hebben wij een zeer uitgebreid pakket aan Hi-Vis werkbroeken. De hoge zichtbaarheids broeken voldoen allen aan de Europese normering voor Hi-Vis kleding: ISO EN 20471.

De Hi-Vis werkbroeken hebben wij van diverse merken: F.Engel, Blaklader, Snickers, Fristads en Santino. Ieder merk heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Doordat wij met meerder merken werken kunnen we nagenoeg iedere vraag aangaande Hi-Vis broeken invullen.

Hi-Vis Werkbroeken voor uiteenlopende branches

Een aantal Hi-Vis broeken die wij voeren gaan verder dan de standaard ISO EN 20471 normering. Zo leveren wij bijvoorbeeld Hi-Vis broeken die bijvoorbeeld waterdicht zijn, maar ook vlamvertragende Hi-Vis broeken hebben wij in het assortiment. Zelfs een combinatie van beide is mogelijk. We hebben het dan over Multinorm Werkbroeken.

Uw kleding van uw logo voorzien

Bij Cohen bedrijfskleding kunnen we alle werkkleding en bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfslogo. Wij gebruiken hiervoor diverse technieken: Transferdruk, Zeefdruk en Borduring. Wij hebben voor iedere techniek de beschikking over diverse apparatuur om zo snel uw bedrukte of geborduurde bedrijfskleding te kunnen voorzien van uw logo. Wanneer u wilt weten welke techniek voor u het beste is kunt u contact met ons opnemen via telefoon +31 (0) 299 651942 of e-mail info@cohenbedrijfskleding.nl.