High-Vis Jassen

High-Vis Jassen

Cohen bedrijfskleding heeft een breed aanbod van High-Vis Jassen waarmee u de hele werkdag lang veilig en zichtbaar blijft. Dankzij het grote aanbod kunt u uw high-vis Jassen naar believen mixen en matchen op basis van vele verschillende factoren, zoals veiligheidsklasse, weersomstandigheden, certificeringen en kleur. Kies uit een breed assortiment in fluorescerend geel, oranje of rood – effen of tweekleurig en met reflectoren met het hoogste reflecterende vermogen. U kunt eenvoudig uw eisen/wensen filteren aan de linkerkant van deze pagina.

Lees alles over EN ISO 20471 certificering voor hoge-zichtbaarheidswerkkleding.

Tegenwoordig moeten medewerkers in meer en meer sectoren veiligheidskleding dragen. Dit is in het bijzonder het geval in sectoren waar een groot deel van het werk wordt verricht in de buurt van verkeer, kranen of andere gemotoriseerde voertuigen, en bij werk dat in het donker wordt verricht. En dat is een goede investering. Met EN ISO 20471 gecertificeerde werkkleding bent u veilig en kunt u zich concentreren op uw werk. U bent dag en nacht goed zichtbaar, vanuit alle hoeken, dus ook van achteren waar ze niet zelf kunnen kijken. Met de juiste EN ISO 20471 veiligheidskleding kunnen noch de reflectoren, noch het fluorescerende materiaal in een dode hoek verborgen blijven.

EN ISO 20471 is een internationale standaard die eisen stelt aan de zichtbaarheid van werkkleding voor medewerkers op locaties met een hoog risico. Het gebruik van de juiste veiligheidswerkkleding is belangrijk en verdient prioriteit. Zelfs als maar een klein gedeelte van de werkdag wordt doorgebracht op een locatie waar zichtbaarheid belangrijk is. EN ISO 20471 is onderverdeeld in drie klassen, overeenkomend met de risicozones waarin u werkt en hoe goed het product de werknemer kan beschermen. De zichtbaarheidseisen – en dus de eisen die worden gesteld aan het oppervlak met reflectoren en fluorescerend materiaal – bepalen welke klasse u moet kiezen. Bij alle producten voldoen de reflectoren aan de eisen van wat vroeger klasse 2 was.

Het minimumoppervlak aan Hi-Viz-materiaal (hoge-zichtbaarheidsmateriaal) in m²

  Class 3 Class 2 Class 1
Reflecterende band 0,20 m² 0,13 m² 0,10 m²
Fluorescerend textiel 0,80 m² 0,50 m² 0,14 m²
De hoogste klasse is klasse 3. Er zijn twee manieren om klasse 3 te bereiken. Kies ofwel een EN ISO 20471 product dat zelf geclassificeerd is als klasse 3 (bijv. een jas) of kies twee producten die samen gecertificeerd zijn als klasse 3. .