Signaalkleding

Signaalkleding

Onder signaalkleding vallen de productgroepen signaalkleding, veiligheidshesjes, RWS kleding en vlamvertragende kleding. Voor vlamvertragende kleding hebben wij een aparte categorie gemaakt om het zoeken naar het juiste kledingstuk voor u te vereenvoudigen. Graag lichten wij de productgroepen toe welke onder de categorie veiligheidskleding vallen.

 

Veiligheidskleding

In de categorie komt natuurlijk Signaalkleding voor. Signaalkleding is niets anders dan hoge zichtbaarheidskleding. Zoals u zult begrijpen valt alle werkkleding hieronder die voorzien zijn van fluoriserend materiaal en striping. In veel beroepen is signaalkleding een verplichting. Denk bijvoorbeeld aan gemeentewerken, wegwerkzaamheden langs provinciale wegen en rijkswegen, maar ook bijvoorbeeld verkeersregelaars die specifieke verkeersregelaarskleding moeten dragen. Naast de bekende signaalkleuren geel en oranje zien we ook steeds meer de kleuren rood, groen en blauw als signaalkleur. De algemene normering voor signaalkleding is de ISO EN 20471, wat een Europese normering is.

 

RWS Kleding

RWS kleding is feitelijk signaalkleding, zij voldoen alle aan de Europese ISO EN 20471 normering. Het grote verschil tussen RWS kleding en alle andere fluoriserende kleding is dat RWS kleding uit slechts één signaalkleur mag bestaan: Oranje of geel. Naast dit feit is een ander feit dat de striping van RWS kleding afwijkt van alle overige signaalkleding. De striping moet namelijk zowel 2 horizontale striping banen rondom hebben en 2 verticale striping banen rondom. De RWS norm staat voor Rijkswaterstaat norm en is alleen in Nederland verplicht voor een ieder die op of aan de snelweg werkzaamheden verricht (hiervoor is de eis oranje RWS kleding), en voor iedereen die op of langs de spoorwegen werkzaamheden verricht (hiervoor is de eis gele RWS kleding van kracht). Bij Cohen bedrijfskleding hebben we een meer dan compleet pakket aan RWS kleding.

 

Veiligheidshesjes 

Veiligheidshesjes worden veelal gebruikt door mensen die zo nu en dan, gezien de werkzaamheden die zij uitoefenen, verplicht zijn om hoge zichtbaarheidskleding te dragen. Hierbij kunt u denken aan onder andere vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers en hoveniers.

 

Vlamvertragende kleding

Zoals in de inleiding van veiligheidskleding omschreven hebben we voor de productgroep vlamvertragende kleding een aparte categorie gemaakt. In deze categorie hebben wij de kleding onderverdeeld in onder andere vlamvertragende overalls, broeken, jassen, polo's, t-shirts, sweaters en ook in regenachtige omstandigheden wilt u natuurlijk vlamvertragende regenkleding dragen als de werkzaamheden dit vereisen. Bij Cohen bedrijfskleding vindt u een breed en diep assortiment aan brandwerende kleding welk snel leverbaar zijn.

 

Uw kleding van uw logo voorzien

Bij Cohen bedrijfskleding kunnen we alle werkkleding en bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfslogo. Wij gebruiken hiervoor diverse technieken: Transferdruk, Zeefdruk en Borduring. Wij hebben voor iedere techniek de beschikking over diverse apparatuur om zo snel uw bedrukte of geborduurde bedrijfskleding te kunnen voorzien van uw logo. Wanneer u wilt weten welke techniek voor u het beste is kunt u contact met ons opnemen via telefoon +31 (0) 299 651942 of e-mail info@cohenbedrijfskleding.nl.

 

Service Cohen bedrijfskleding

Bij Cohen bedrijfskleding bent u verzekerd van een betrouwbaar bedrijf als het gaat om de advisering over en de levering van werkkleding, werkschoenen en Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Wij groeien gestaag zonder dat dit ten kostte gaat van onze service naar u als klant / relatie. Communicatie is ons sleutelwoord en zullen we ook altijd blijven doen, helemaal als er een keer iets niet helemaal naar uw wens gaat!

Kortom... Veiligheidskleding koopt u veilig en vertrouwd bij Cohen bedrijfskleding