Metaalvrije Werkschoenen

Metaalvrije werkschoenen zijn veiligheidsschoenen welke aan de EN ISO 20345 voldoen, de algemene normering voor veiligheidsschoenen. Metaalvrije werkschoenen hebben in plaats van de traditionele stalen neus een stalen tussenzool een Composiet / kunststof veiligheidsneus. De eventuele ondoordringbare tussenzool is tevens metaalvrij. De Metaalvrije werkschoenen zijn in de S3 klasse verkrijgbaar van diverse merken en kunt u eenvoudig en veilig online bestellen bij Cohenbedrijfskleding.nl

Metaalvrije veiligheidsschoenen voor uitzendbureaus

Wij voorzien een groot aantal uitzendbureaus van veiligheidsschoenen met S3 klasse. Voor een aantal uitzendbureaus op Schiphol leveren we de metaalvrije variant. Deze metaalvrije veiligheidsschoenen voor uitzendbureaus zijn prijstechnisch zeer interessant. Naast het feit dat wij deze tegen scherpe prijzen kunnen leveren zijn ze kwalitatief van een hoog niveau. Neem eens een kijkje bij onze meest verkochte metaalvrije veiligheidsschoen aan de uitzendbranche, de Safety Jogger EOS. Binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd!

Werklaarzen zonder staal

Ons assortiment werklaarzen zonder staal bestaat uit zowel gevoerde als ongevoerde modellen in de S3 veiligheidsklasse. Wat u ook nodig heeft aangaande metaalvrije werkschoenen en werklaarzen, wij hebben het voor u.