Dames Werkschoenen

Voor dames werkschoenen en veiligheidsschoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u bij ons dames werkschoenen welke aangepast zijn aan de vrouwenvoet. Onze dames werkschoenen zijn dan ook voorzien van een smalle leest, vrouwelijker looks en veilig volgens de ISO EN-20345 norm! De merken Steel Blue en Safety Jogger zijn bij ons de hardlopers als het gaat om dames werkschoenen. U heeft de mogelijkheid om deze twee merken bij ons te komen passen in Purmerend. In Beverwijk kunt u enkel de werkschoenen van het merk Safety Jogger proberen.

 

Speciaal voor dames ontworpen

De tijd dat de werkende dames moeten schikken naar het aanbod van hun mannelijke collega's is nu bij ons voorgoed voorbij! In ons assortiment vindt u werkschoenen die speciaal voor dames ontworpen zijn.

In het assortiment van Cohen Bedrijfskleding vindt u diverse dames werkschoenen in verschillende kleuren, modellen en veiligheidsklassen, zoals S1, S2, S3 en metaalvrij. De werkschoenen S1, S2 en S3 zijn voorzien van een stalen neus of composiet neus, waarbij S3 ook nog eens een anti-perforatie tussenzool heeft. Twijfelt u over de veiligheidsnormen waaraan uw schoenen moeten voldoen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze dames werkschoenen zijn onder andere verkrijgbaar in de materialen suède, leder en nubuck leer.

 

Assortiment aan dames werkschoenen

Specifiek op zoek naar een bepaalde type werkschoenen? In ons assortiment vindt u werkschoenen voor dames in een laag model en hoog model. Afhankelijk van uw smaak en de werkschoenen normeringen waaraan uw schoen moet voldoen, kunt u kiezen voor een bepaald type. Als u op zoek bent naar een sportieve werkschoen raden wij de schoenen van Safety Jogger aan. Deze schoenen worden ook wel gezien als werkschoen sneakers. Onze werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Van kleine maten zoals 35 tot grote maten zoals 49.

 

Service van Cohen Bedrijfskleding

Bent u op zoek naar een sportieve of nette werkschoen? Dan bent u bij Cohen Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor een bepaald type schoen. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op! Voor vragen over onze service kunt u altijd even kijken bij de veelgestelde vragen.

Bij Cohen Bedrijfskleding profiteert u van een snelle levering van uw bestelling. De bestelling kunt u betalen door middel van bekende betaalmethoden, zoals PayPal en iDeal. Ook is achteraf betalen mogelijk.