Floree - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

Floree Hoodie Amsterdam Wit
Vandaag voor 15:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden
Oversized one size hoodie met Amsterdam print op achterzijde. Zware kwaliteit van katoen/polyester. Geschikt voor M - L en XL dragers
Verpakt in luxe sealbag met Floree logo
€ 49,59
- € 60,00 incl. BTW

Floree: waar stijl en kwaliteit samenkomen

Ontdek de Hoodies en T-Shirts van Floree Clothes bij Cohen bedrijfskleding

In het hart van de levendige straten van Amsterdam begon het verhaal van Floree. Het was een stad die karakter en stijl uitstraalde, een plek waar het verleden zich naadloos verweven heeft met het moderne leven. De geplaveide straten fluisterden verhalen over de geschiedenis, en de grachten stroomden van de geest van deze unieke plek. Het was in deze inspirerende stad dat Floree, een Nederlands bedrijf met een diepe liefde voor mode, werd geboren.

Onze reis begon met een eenvoudig maar krachtig idee: mensen voorzien van kleding die stijl uitstraalde en gemaakt was van zware, duurzame materialen. Amsterdam, met zijn rijke erfgoed en tijdloze charme, fungeerde als de perfecte muze. De straten, doordrenkt van geschiedenis en doordrenkt van cultuur, werden de bron van inspiratie voor Floree.

In de pittoreske hoekjes van deze stad vonden we ons doel. We wilden mode creëren die de gratie van het verleden vermengde met de stijl van het heden, en we wilden dit doen met de nadruk op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Floree is meer dan alleen een kledingmerk; het is een reis, een mix van geschiedenis en moderniteit, en een belofte van tijdloze stijl. Ga met ons mee op dit spannende avontuur, waar stijl en kwaliteit samenkomen, en waar je niet alleen maar kleding draagt; je draagt een stukje Amsterdamse geest.