Filteren op

Filter
 • Kwantumkorting!

  Kwantumkorting!

  Bestel meer en krijg korting!

  Orderbedrag excl. BTW:

  € 250 - € 500 -> -2%

  € 500,01 - € 750 -> -5%

  € 750,01 - € 1000 -> -8%

  > € 1000 -> Offerte

  Korting wordt meteen verwerkt

  tijdens het afrekenen


Fristads - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Fristads weet wat u nodig heeft

Met een ervaring van meer dan 90 jaar weet Fristads beter dan wie dan ook wat de behoeften van de werkende professional zijn. Zij maken functionele, duurzame en veilige werkkleding die zo ontworpen is dat je je comfortabel voelt en op je best bent in iedere situatie. Fristads  heeft het breedste assortiment werkkleding van zware kwaliteit. Door dit assortiment kunnen zij beter dan wie dan ook rekening houden met jouw behoeften en hun vooraanstaande positie onder de werkkleding-merken in Europa behouden. Hoe het bedrijf ook groeit en uitbreidt, Cohen bedrijfskleding levert u het complete assortiment. Fristads houdt zich aan de hoogst mogelijke normen op het gebied van werkomstandigheden en werknemersrechten. Daarom zijn ze partner van de Fair Wear Foundation en samen doen ze er alles aan om een eerlijke behandeling van onze eigen werknemers te garanderen.

Functionele Werkkleding

Bij het ontwerpen van werkkleding ligt Fristads' focus op jou en je lichaam, evenals op de omgeving waarin je werkt. Zij ontwerpen functionele werkkleding waarmee je het beste uit jezelf kunt halen, wat je ook doet of waar je ook bent. Of het nu belangrijk is dat je warm, droog of koel blijft; of bescherming nodig hebt tegen electriciteit, gesmolten metaal of gevaarlijke chemicaliën, Fristads  helpt je hierbij. 

Comfortabele Werkkleding

Als professional wil je goed zijn in wat je doet. Je streeft naar betere prestaties, meer precisie en efficiëntie, net als wij. Wij willen dat je Fristads werkkleding je helpt je doelen te bereiken door je te beschermen en ervoor te zorgen dat je je in iedere situatie comfortabel voelt, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen. De ervaring en knowhow van Fristads maken het mogelijk om de hoogste kwaliteit werkkleding te ontwerpen om je prestaties te verbeteren, iedere keer opnieuw.