Jallatte - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.

Jallatte 

Jallatte is het meest bekende merk als het gaat om werklaarzen. De Jallatte werklaarzen zijn al sinds de jaren 90 een begrip in geheel Europa en niet meer weg te denken bij beroepsgroepen die werkzaam zijn in de Grond- Water- en Wegenbouw (GWW). De werklaarzen zijn er in een gevoerde versie met overneus (de Jalartic CAP SAS), een zelfde gevoerde versie maar dan zonder kruipneus (Jalartic SAS) en twee ongevoerde versies: de Jalaska CAP SAS en de Jalaska SAS.

Kwaliteit Jallatte Werklaarzen

De Jallatte werklaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en de loopzolen bestaan uit Bi-Softane, een extra licht materiaal wat tevens zorgt voor een goede demping. Deze demping is belangrijk voor uw gezondheid wanneer het gaat om uw enkels, knieën en onderrug.Uiteraard voldoen de werklaarzen van het Franse merken aan de meest recente normering voor veiligheidsschoenen: EN ISO 20345.

Werklaarzen en Werkschoenen informatie

Belangrijk voor u om te weten is aan welke veiligheidklasse de werkschoenen moeten voldoen. Is dat S3 of is een S1P werkschoen voldoende voor uw werkzaamheden. We helpen u graag inzicht te geven in de verschillende veiligheidsklasse:

Jallatte kopen bij Cohen bedrijfskleding

U kunt uw nieuwe Jallatte werklaarzen kopen in onze fysieke winkel te Purmerend op de Einsteinstraat 67. U kunt hier betalen met PIN of contant. Weet u uw maat al en wilt u niet heen en weer rijden, koop uw Jallatte Werklaarzen dan eenvoudig online bij Cohen bedrijfskleding. U kunt online ook kiezen voor achteraf betalen via Afterpay, zowel voor particulieren als bedrijven!

Kortom...Jallatte laarzen koopt u voordelig bij Cohen bedrijfskleding!