Rucanor Werkschoenen - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

Rucanor Werkschoenen - Rucanor Work

Rucanor heeft in samenwerking met een Nederlansde veiligheidsschoenen fabrikant een compacte lijn veiligheidsschoenen ontwikkeld en geproduceerd onder de naam Rucanor Work. Als dealer van het merk Rucanor Work hebben wij een focus collectie opgenomen. De werkschoenen voldoen aan de nieuwste ISO normering EN ISO 20345:2022. Rucanor werkschoenen biedt u daarom de bescherming volgens de allerlaatste normering.

De modellen op onze site zijn allemaal uit voorraad leverbaar en zodoende binnen afzienbare tijd na bestellen bij u in huis.

Kenmerken Rucanor Work werkschoenen:

  • Hoge kwaliteit tegen vriendelijke prijzen
  • Compact en overzichtelijk assortiment veiligheidsschoenen
  • Snelle levering
  • Productie altijd volgens de laatste normeringen

Rucanor werkschoenen en Cohen bedrijfskleding

Wanneer u op zoek bent naar Rucanor werkschoenen bent u bij Cohen bedrijfskleding aan het juiste adres. Sinds dag 1 dat het merk Rucanor veiligheidsschoenen en werkschoenen heeft geïntroduceerd zijn wij officieel dealer van dit Nederlandse merk. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van het assortiment en kunnen wij, door goede afspraken met Rucanor Work, de werkschoenen snel en tegen scherpe prijzen leveren.

Naast Rucoanor werkschoenen leveren wij diverse andere merken veiligheidsschoenen. Deze merken betrekken wij direct van de fabrikant dan wel van de importeur van het betreffende merk. U kunt hierbij denken aan onder andere Steel Blue werkschoenen, Cofra veiligheidsschoenen en Safefeet. Deze merken verkopen wij zowel online als vanuit onze fysieke winkel te Purmerend.

Reebok werkschoenen koopt u vertrouwd en voordelig bij Cohenbedrijfskleding.nl!