Jobman - Het complete assortiment bij Cohen bedrijfskleding

-30%Nieuw
Jobman 2310 Servicebroek Zwart OUTLET
Voor 15:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden
Servicebroek gemaakt van easy-care polyester/katoen. Voorgevormde knieën voor optimaal draagcomfort. De broek kan gemakkelijk met 5 cm worden verlengd door de omslag in de broekspijp.
Profiteer snel van deze aanbieding want op = echt op
Let op! Artikelen uit onze outlet kunnen niet retour!
€ 27,93
€ 39,90
- € 33,80 incl. BTW

JOBMAN, échte kwaliteit voor échte vakmensen

Uw keuze in werkkleding bepaald hoe zichtbaar, effectief en beschermd u bent tijdens het werk. Verschillende vakgebieden vragen om werkkleding met verschillende functionaliteiten en mate van duurzaamheid. Daarnaast zijn er omstandigheden waarbij de kleding moet zorgen voor een aangenaam warm gevoel of juist verkoeling. Jobman biedt een brede collectie aan werkkleding die mooi op elkaar aansluit, zo kunnen er gemakkelijk combinaties gemaakt worden voor zowel binnen- als buitenwerk, gedurende alle seizoenen. Wij werken samen met professionals uit verschillende vakgebieden om te kunnen voorzien in alle behoeftes die de verschillende beroepgroepen met zich meebrengen. Deze kennis zetten wij om in functionele werkkleding aangepast op het dagelijkse werkgebied van de drager.

Jobman Workwear wordt ontwikkeld en geproduceerd voor professionals die gaan voor het hoogst haalbare. Duurzaamheid is sinds 1975 de kern van waaruit wij werken en dit zal ook altijd zo blijven. Bij Jobman Workwear gaat kwaliteit niet alleen over het selecteren van het juiste materiaal. De kleding moet ook comfortabel zijn en bijdragen aan de vrijheid van bewegen tijdens iedere klus. In combinatie met nieuwe functionaliteiten en het moderne ontwerp, zorgt de kleding ervoor dat u opvalt tijdens het werk. Onze visie is dat alle professionals trotse dragers zijn van Jobman Workwear, iedere dag opnieuw.

Hoge kwaliteit, tot het kleinste detail

Wanneer u Jobman Workwear draagt, draagt u jarenlange tech- nische en functionele ontwikkeling, toegepast in ieder detail. De hoogwaardige kleding in combinatie met de doorontwikkelde details zorgen voor comfortabele, gemakkelijk te dragen kleding met een moderne uitstraling en uitstekende duurzaamheid. De kleding is zorgvuldig ontworpen en gebaseerd op generaties lange kennis. De keuze voor kwalitatief hoogstaande kleding is niet alleen een economisch verantwoorde keuze maar ook een duurzame keuze.

Een voorbeeld van deze strategie als het gaat om de ontwikkeling van onze kleding is de hoogwaardige Stretch Trousers Holsterpockets. Deze broek is voorzien van diverse functionaliteiten toegespitst op de wensen en eisen van de drager. Zo is de broek voorzien van losse holsterzakken op de achterzijde, verstevigde holsterzakken aan de voorzijde en een zak op het been voor het veilig opbergen van eventuele waardevolle spullen. De broek is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen voor de diverse zones in de broek. De panelen in de broek zijn passend gesneden en duurzaam gestikt om zo de natuurlijke vorm van het lichaam te volgen. Het resultaat is een zeer comfortabele broek gemaakt van duurzame materialen. Daarmee is deze broek niet alleen een economisch verantwoorde en duurzame keuze, maar ook één die favoriet is dankzij het draagcomfort.

Cohen bedrijfskleding en Jobman

Wanneer u Jobman koopt bij Cohen bedrijfskleding bent u ervan verzekerd dat u bij een officiële Jobman Workwear dealer uw bedrijfskleding koopt. Het grote voordeel hiervan is dat u de beste service krijgt die u zich kunt wensen en nooit teveel betaalt voor bijvoorbeeld uw favoriete Jobman werkbroek. Naast deze "standaard" service bezoeken wij ook met enige regelmaat onze bestaande klanten met de accountmanager van Jobman maar ook nieuwe klanten die op zoek zijn naar een prijsvriendelijk werkkleding merk kunnen door ons worden bezocht.

Zo weet u dat u altijd het beste advies rechtstreeks vanaf de fabrikant krijgt. Heeft u ook bepaalde vragen over uw huidige bedrijfskleding pakken schroom dan niet om ons te contacten. 

Jobman koopt u veilig en vertrouwd bij Cohen bedrijfskleding.